Bemutatkozás

Bemutatkozás

Mi a FutárAlkusz-nál többéves szállítmányozási tapasztalattal állítottuk össze csomagküldési szolgáltatást közvetítő honlapunkat az Önök számára.

A legfőbb célkitűzésünk a nemzetközi futárszolgálatok szállítási szolgáltatásait a lehető legjobb áron kínálni partnereink / ügyfeleink részére a lehető legkevesebb adminisztrációval járó megrendelési folyamattal.

Az árkalkulációt és a megrendelés menetét honlapunk támogatja, míg a szállításhoz szükséges okmányokat elkészítjük az Ön számára és elektronikusan elküldjük.

Önnek ezután csupán annyi a dolga, hogy kinyomtatja és a futárnak árufelvételkor átadja. Szolgáltatásunk ellenértékét banki átutalással vagy bankfiókban történő készpénz fizetéssel rendezheti.

Szállítási szolgáltatásokat közvetítünk a világ szinte összes országába, többféle sürgősséggel. Európán belül akár következő munkanap reggel 9 órára vagy számos országba  meghatározott napra vagy időpontra.

Kérje ajánlatunkat, vagy keressen minket a 06-70/422-1000 telefonszámon vagy info@futaralkusz.hu e-mailcímünkön.

Örömmel várjuk megkeresését.

Freight Broker Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-982867
Adószám: 23886861242
1164 Budapest, Bóbitás u 56/A
Tel.:
uh.zsuklaratuf@ofni

Olcsó futárszolgálatot keres? Ne engedjen a minőségből, vegye igénybe a legjobb szolgáltatókat olcsóbban! Mindegy, hogy behozatal vagy kivitel, mindegy, hogy dokumentum, csomag, doboz vagy raklap, rajtunk keresztül mindegyikre megtalálhatja a piac legjobb megoldását. Tegye próbára árainkat most! Amennyiben a kiválasztott szolgáltatás és ár elnyerte tetszését, adja meg nekünk szállítmánya adatait, mi pedig az Ön által megjelölt napra már küldjük is a kiválasztott szolgáltató futárját, szállítmánya mielőbbi célbajuttatásának érdekében.

© 2024 Freight Broker Kft. | Általános Szerződési Feltételek |