GY.I.K

Hogy lehet, hogy Önöknél olcsóbb a szállítás?

Az Ön szállítási igényeit összevonjuk más partnereink igényeivel és az így keletkezett megnövekedett vásárlóerővel a szállítási piac lehető legalacsonyabb árait próbáljuk megszerezni és az Ön rendelkezésére bocsátani

Hogyan kaphatok ajánlatot?

A pontos árkalkuláció nagyon egyszerű, melyet Ön is el tud végezni főoldalon. Az árkalkulátorban a szükséges adatok megadását követően pontos információt kap az igénybe vehető szolgáltatásokról, azok árairól, és a szállítási időkről.

Hogyan rendelhetem meg a szolgáltatást?

Honlapunkon megrendelhetőek szolgáltatásaink. Árkalkuláció végeztével akár egy kattintással átkerülhet a megrendelés részbe, ahová a kalkulátorban megadott adatokat automatikusan átvezetjük. A megrendelés ezen kívül történhet e-mailen is az info@futaralkusz.hu e-mail címen

Tényleg kitöltik helyettem a szükséges szállítási okmányokat?

Mi valóban kiállítjuk és ellenőrzött tartalommal látjuk el a szükséges fuvarokmányokat az Ön által megadott adatok alapján

Hány nap a szállítási idő?

A szállítási időről ajánlatkéréskor tájékozódhat. Sürgős szállítások esetén zömmel következő munkanapra szállítunk, gazdaságos szállítás esetén várhatóan 2-3 munkanap alatt történik meg a kiszállítás.   

Telefonon is rendelhetek?

Rendszerünk az online, vagy az írásos megbízást részesíti előnyben, mivel, ha telefonon történik a címadatok felvétele, akkor a címek lediktálása és pontos rögzítése nehézkes, és esetleg pontatlan lehet, aminek következtében a szállítás során problémák merülhetnek fel.

Hol kell átadnom, vagy átvennem a csomagot?

Háztól-házig szolgáltatást végzünk, az átadás és az átvétel az Ön által kért címen munkaidőben fog megtörténni.

Be kell csomagolnom a küldeményt?

Gyűjtőszállításra alkalmas csomagolás elengedhetetlen, mert a csomagok más megbízók csomagjaival együtt kerülnek szállításra, többször átrakhatják azokat egyik szállító járműről a másikra, és a csomagolás hivatott megvédeni magát a szállítandó árut a szállítás során felmerülő külső hatások ellen.

Ha nincs otthon a címzett kiszállításkor, mi a teendő?

A futár 2 alkalommal kísérli meg a csomag kézbesítését. Amennyiben az első alkalommal a futár a címzettet nem találja a megadott kézbesítési címen, akkor az azt követő munkanapon újból megkísérli kiszállítani a küldeményt.

Hétvégén is van árufelvétel, kiszállítás?

A küldemények felvétele és kiszállítása munkanapokon történik.

Hány nap a szállítási idő?

A szállítási időről ajánlatkéréskor tájékozódhat. Sürgős szállítások esetén zömmel következő munkanapra szállítunk, gazdaságos szállítás esetén várhatóan 2-3 munkanap alatt történik meg a kiszállítás.

Milyen esetekben szükséges vámkezelés?

Vámkezelés olyan export illetve import megbízások esetén szükséges, melyeknél vagy a feladó, vagy a címzett Európai Unión kívüli országból való.

Mennyibe kerül a vámkezelés?

A vámkezelésnek nincs külön költsége, azt a szolgáltatás díja tartalmazza

Kinek kell elvégezni a vámkezelést?

A vámkezelést a csomag szállítását végző partnereink végzik. A vámkezeléshez szükség van a küldeményhez tartozó áruszámlára (pro-forma, vagy kereskedelmi számla), vámkezelési megbízásra, magánszemély esetén személyes okmányokra.

Hogyan tudok fizetni?

A szállítási díj kifizetése banki átutalással, vagy bankban történő készpénzes befizetéssel történhet.

Fizethetek a futárnak készpénzben?

Erre jelenleg nincs lehetőség.

Miért szükséges a nyomtató?

Egyes megbízások leadása esetén fuvarlevél nyomtatása szükséges. Ebben az esetben a fuvarlevelet a csomaggal együtt át kell adni a futárnak. Mi a fuvarlevelet kitöltve, nyomtatható formában eljuttatjuk Önnek e-mailen

Freight Broker Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-982867
Adószám: 23886861242
1164 Budapest, Bóbitás u 56/A
Tel.:
uh.zsuklaratuf@ofni

Olcsó futárszolgálatot keres? Ne engedjen a minőségből, vegye igénybe a legjobb szolgáltatókat olcsóbban! Mindegy, hogy behozatal vagy kivitel, mindegy, hogy dokumentum, csomag, doboz vagy raklap, rajtunk keresztül mindegyikre megtalálhatja a piac legjobb megoldását. Tegye próbára árainkat most! Amennyiben a kiválasztott szolgáltatás és ár elnyerte tetszését, adja meg nekünk szállítmánya adatait, mi pedig az Ön által megjelölt napra már küldjük is a kiválasztott szolgáltató futárját, szállítmánya mielőbbi célbajuttatásának érdekében.

© 2024 Freight Broker Kft. | Általános Szerződési Feltételek |